Drakamp mellom Liverpool og Chelsea

Portsmouths daglige leder Peter Storrie bekrefter at også Chelsea har fått et bud akseptert på Glen Johnson. Aviser hevder spilleren tok den medisinske testen i Liverpool i går.

Chelsea har også fått et bud akseptert på Glen Johnson. Tidligere i uken godtok Portsmouth et bud på £17M fra Liverpool på 24-åringen. Portsmouths daglige leder Peter Storrie bekrefter nå at det er opp til spilleren å velge mellom Chelsea og Liverpool.
- Saken vil få en konklusjon i begynnelsen av neste uke. Jeg har ingen preferanse over valget. Det er opp til Glen, sier Storrie ifølge skysports.com.

- Avtalene er nesten identiske, så det er opp til ham hvilken klubben han foretrekker. En av dem vil betale ham mer penger.

- Glen ønsker å spille regelmessig  i Champions League. Han er tilbake på Englands landslag, så jeg forstår det. Noen ganger må man være ærlig overfor spillerne.

Storrie vet at Johnson har behov for å spille i Champions League for å beholde plassen på landslaget når VM er mindre enn 12 måneder unna.
- Det er et stort år for ham med VM. Spill i Champions League vil gjøre ham til en enda bedre spiller enn han er i dag.

Gjennomførte medisinsk test i Liverpool?
The Times og Daily Express hevder at Glen Johnson gjennomførte den obligatoriske medisinske testen i Liverpool i går. Sistnevnte avis skriver sågar at spilleren besto legeundersøkelsen.