Draktsponsoravtale i verdenstoppen

Ifølge tallene til Daily Telegraph blir de nye draktsponsoravtalene til Liverpool og Manchester United de mest innbringende i verden. West Ham-kampen offer for La Liga på Canal+ Sport 1.

Liverpool FC presenterte ny draktsponsoravtale med banken Standard Chartered i går. Klubben har ikke oppgitt hvor mye den nye fireårsavtalen er verdt, men managing director Christian Purslow beskrev den som verdens beste avtale.

Engelsk presse tror at Anfield-klubben vil motta £20M i året. Det er i så fall like mye som Manchester United kommer til å få fra AON, som erstatter forsikringsselskapet AIG fra begynnelsen av neste sesong.

Daily Telegraph presentere i dag en liste over de største draktsponsoravtalene i verden, og ingen klubber kan måle seg med Liverpool og Manchester United.

Klubb                       Sponsor                  Pr.år
Liverpool                  Standard Chartered  £20M
Manchester United     Aon                        £20M
Bayern München       T-Home                   £17M
Real Madrid              Bwin                        £15M
Juventus                  Tamoil                    £15M
Chelsea                   Samsung                 £11M

Programendring hos Canal+
West Ham-Liverpool førstkommende lørdag var opprinnelig satt opp på Canal+ Sport 1 klokken 18.30 i Norge, men er nå tatt av plakaten for å gi plass til to La Liga-kamper, klokken 18.00 og 20.00. Oppgjøret i London sendes nå på Canal+ Sport 2 i tillegg til Canal+ Sport HD. De spanske kampene på lørdager må sendes på Canal+ Sport 1 og ikke på de nordiske kanalene Canal+ Sport 2 og Canal+ Sport Extra grunnet rettighetsmessige årsaker.