Drømmer om å møte Atletico i Roma

Fernando Torres drømmer om et møte mellom Liverpool og Atletico Madrid i Champions League-finalen i Roma. Hyypiä tror Dalla Valle kan ha en stor fotballfremtid. Billettinfo Real Madrid hjemme.

Fernando Torres har gode forhåpninger om at Liverpool skal finne tilbake til formen som gjorde at de røde toppet Premier League ved årsskiftet. En svak januarmåned med tre strake uavgjortkamper førte til at Manchester United passerte Anfield-klubben på tabellen. Etter seire over Chelsea og Portsmouth nå i begynnelsen av februar er imidlertid optimismen tilbake hos stjernespissen.

- Spiller vi like bra i andre halvdel av sesongen som i første, har vi en god sjanse til å vinne ligaen. Men vi skal bare la Manchester United bære favorittstempelet. La dem føle presset, sier Torres til Liverpoolfc.tv i dag.

El Nino er ikke snauere enn at han tror på to trofeer for Liverpool - i Premier League og Champions League.

- Vi er vanskelige å slå over to kamper, og ingen liker å møte oss. Vi har en manager som planlegger kampene på en perfekt måte, og vi er farlige. Jeg ville ha elsket å spille mot Atletico Madrid i Champions League denne våren, enten på Calderon eller i Roma.

Hyypiä spår en stor fremtid for Dalla Valle
Sami Hyypiä spår at hans unge landsmann, Lauri Dalla Valle, har en stor fremtid i Liverpool. 17-åringen har gjort seg bemerket som en målfarlig herremann på juniorlaget, og Hyypiä tror at Dalla Valle har potensial til å spille seg inn på førstelaget med tiden.

- Lauri Dalla Valle er en mann for fremtiden. Denne unge karen har talent, tålmodighet og hengivenhet nok til å nå toppen. Med mye hardt arbeid og litt hell, kan han oppnå store ting, sier Hyypiä til LFC Magazine.

- Første gangen jeg la merke til navnet hans var i en finsk avis, der de største talentene hjemme i Finland var listet opp. Lauri har ikke noe typisk finsk etternavn, så det var kanskje en av grunnene til at jeg bet meg merke i navnet.

- Jeg hadde gleden av å møte Lauri og faren hans nylig, og det virket som de forsto hvilken stor klubb Lauri har kommet til i så ung alder. Begge var fullt ut inneforstått med den store utfordringen som ligger i å ta steget opp fra akademiet til førstelaget i en så stor klubb.

Billettinfo Real hjemme
Billettkontoret på Anfield har annonsert billettsalget til hjemmekampen mot Real Madrid i Champions League. En kamp som spilles på Anfield tirsdag 10.mars. Tidligere aksjeeiere får kjøpe sine billetter tirsdag 12.februar. Sesongkortholdere som har vært på samtlige hjemmekamper i Champions League denne sesongen får kjøpe billetter i perioden fredag 13. til mandag 16.februar. Fankortholdere som har vært på samtlige hjemmekamper i Champions League denne sesongen slipper så til fra onsdag 18.februar til søndag 22.februar.