Drømmer om klubb og landslag

Steven Gerrard ser fram til en sesong hvor han har ønsker og ambisjoner om suksess både med Liverpool ute og hjemme og i et VM-sluttspill med England.

Steven Gerrard vil ha fylt 30 år når VM i Sør-Afrika starter til neste sesong. Da håper han å ha vunnet Premier League for første gang med Liverpool og få mer suksess i Champions League, før han blir involvert i hva som kan bli hans siste VM.

- Jeg har fortsatt mange flere drømmer, og med det menes å vinne Premier League siden det er den eneste medaljen som mangler i min personlige samling, sier Liverpools kaptein til hjemmesiden til UEFA.

- Det ville også vært veldig hyggelig å reise til et sluttspill med England og få suksess, noe som for meg betyr VM til neste sommer. Jeg ønsker at vi skal gjøre det bedre enn å komme til kvartfinalen, som er det lengste jeg har kommet i en slik turnering.

- Jeg har som mål å komme minst til en semifinale. Jeg ønsker også mer suksess i Champions League.

- Folk kunne se hvor mye det betydde for meg da jeg løftet trofeet i 2005, både lagkamerater og supportere. Det var den beste kvelden i min karriere og jeg ønsker å gjenta den suksessen.

- Nå har jeg begynt å tenke på hva jeg skal gjøre når karrieren er over, da jeg ikke blir noe yngre. Det ville vært fint å fortsatt være involvert med fotball. Jeg er ikke sikker på hvilket nivå, enten som manager eller trener eller til og med innen media. Jeg ønsker å fortsette med fotballen siden det betyr så mye for meg.