Dudek taler Rafas sak

Tidligere Liverpool-keeper Jerzy Dudek mener det er på høy tid at Rafas kontraktskrav blir innfridd. Istanbul-helten tror usikkerheten virker inn på Liverpools spillere, og dermed også på resultatene.

Liverpools store helt fra Champions League-finalen i Istanbul, Jerzy Dudek, sliter benken hos onsdagens motstander, Real Madrid. Nå går polakken ut og taler Rafael Benitez' sak. Sisteskansen mener nemlig det er på høy tid at Liverpools eiere gir etter for kravene til spanjolen, og gir ham den nye kontrakten og de betingelsene han ber om. Dudek tror alle spekulasjonene rundt Benitez sin fremtid på Anfield virker negativt inn på Liverpools resultater.

- Slike ting hjelper ikke akkurat konsentrasjonen til spillerne. Jeg håper de får ordnet denne kontraktsituasjonen så snart som mulig. Det vil være en tabbe å ikke gi Benitez en ny kontrakt, sier Dudek til The Guardian.

- Benitez gjør en flott jobb i Liverpool. Det er han som har gitt fansen tilbake håpet om trofeer. Han er veldig nær ved å vinne ligaen nå, noe Liverpool ikke har gjort på 19 år, og det viser at de røde er på riktig spor. Rafa planlegger alt så briljant, og spillerne går på banen veldig godt informert om motstanderen. Rafa kan forbedre et hvert lag, legger han til.

- Liverpool-fansen ønsker ligamesterskapet mer enn noe annet. Mer enn Champions League. Dersom det kan hjelpe dem å vinne ligaen at vi slår dem ut av Champions League, ville det ha vært flott, avslutter Dudek.