Duo gjør store fremskritt

Yossi Benayoun og Albert Riera kan bli friskmeldte på rekordtid, etter å ha blitt behandlet av serbisk fysioterapeut. Liverpool Echo tror duoen kan være aktuelle for troppen allerede til helgen.

De to spillerne skal ifølge lokalavisen ha respondert meget bra på en uortodoks behandling de har mottatt i et forsøk på å lege hamstringskadene de pådro seg mot Birmingham.

Liverpool-spillerne fløy nemlig til Beograd tidligere denne uken, der de oppsøkte fysioterapeuten Mariana Kovacevic. Den serbiske kvinnen har blitt berømt for å kurere skadede idrettsmenn på rekordtid, ved å gni inn en spesiell flytende veske på skadestedet.

Det var ventet at det ville gå et sted mellom tre og fem uker før Riera og Benayoun kom på banen igjen for de røde, etter at de ble skadet forrige mandag. Men deres tilstand har blitt dramatisk bedre etter besøket hos Kovacevic, og duoen ser nå langt lysere på tilværelsen.

- Jeg har vært i Beograd hos Mariana Kovacevic, og jeg føler meg bedre allerede, bekrefter Benayoun til Liverpool Echo.

- Jeg håper nå å være spilleklar igjen i løpet av en uke. Toppen to uker. Jeg ser langt lysere på situasjonen nå, legger han til.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.