Duo linkes bort

Etter rapportene har PSV Eindhoven lagt inn et bud på Nikolay Mihaylov, mens Fulham skal være interessert i Lauri Dalla Valle. Michael Turner havnet i Sunderland.

Finske karjalainen.fi skriver at Fulham svært gjerne ønsker å hente Lauri Dalla Valle. London-klubben skal visstnok ha fått to bud avslått på spissen, det laveste på 3,5 millioner pund. Det hevdes at Rafael Benítez ønsker 5 millioner pund pluss en gjenkjøpsklausul for den finske 17-åringen. Liverpools manager sies å ikke være interessert i en utlånsavtale. Fulham-manager Roy Hodgson er tidligere finsk landslagssjef. Malcolm Elias var tidligere rekrutteringsansvarlig ved Liverpools akademi, men har nå tilsvarende stilling i Fulham. 

Nettstedet gong.bg melder at PSV Eindhoven har lagt inn et bud på 1 million euro for Nikolay Mihaylov. 21-åringen er for tiden utlånt til FC Twente frem til neste sommer fordi han ikke fikk arbeidstillatelse i England sommeren 2007. Bulgarias landslagssjef Stanimir Stoilov innrømmer at keeperen vil slutte seg til landslaget noe senere enn forventet. Angivelig er årsaken at det jobbes med en mulig overgang til PSV Eindhoven. FC Twente kan imidlertid sette en stopper for et klubbskifte da det finnes en klausul i kontrakten.

Det internasjonale overgangsvinduet stenger ved midnatt, mens i England kan spillere skifte klubb frem til klokken 18.00 norsk tid i morgen.

Turner til Sunderland
Liverpool ble i sommer satt i forbindelse med et kjøp av Hulls midtstopper Michael Turner. Nå har 25-åringen havnet i Sunderland. Overgangssummen er ikke oppgitt.