Eccleston og Dalla Valle tilbake mot Crewe

Nathan Eccleston og Lauri Dalla Valle vil styrke angrepet til Liverpool U18 i lørdagens kamp mot Crewe. Duoen spilte ikke siste kamp, grunnet henholdsvis suspensjon og lyskestrekk.

Vi skriver medio februar, og Liverpool U18 jakter fortsatt sin første ligaseier i 2009 etter 4-0 tapet for West Bromwich i helgen. De røde klarte ikke å ta vare på et par brukbare muligheter tidlig i kampen. Vingen David Amoo, som spilte ensom spiss i denne kampen grunnet fraværet til trioen Lauri Dalla Valle, Nathan Eccleston og James Ellison, var nær ved å score på en heading, mens Alex Cooper heller ikke klarte å ta vare på en stor sjanse.

Uten skadede Dalla Valle og Ellison, samt suspenderte Eccleston, manglet de røde tyngde på topp, i tillegg til at det ble gjort for mange defensive feil.

- Det var en svak kamp, selv om vi startet greit nok. Vi hadde et par muligheter, men tok ikke vare på dem. Så gjorde vi flere defensive feil som kostet oss dyrt. Vi måtte betale for ikke å ha tatt vare på sjansene våre. West Bromwich hadde mange gode angrep. De har et bra lag, og la press på oss. Dessverre slapp vi inn flere mål, kommenterer trener Hugh McAuley til Liverpool Daily Post.

Liverpools første sjanse til å reise kjerringa blir mot Crewe på akademiet i Kirkby på lørdag.

- Forhåpentligvis får vi trommet sammen et sterkt lag mot Crewe, slik at vi kan bruke denne matchen som oppkjøring til cupkampen mot Bolton i neste uke. Vi håper å få et positivt resultat før Bolton-kampen, sier McAuley.

Tom Ince er uaktuell til kampen mot Crewe, da han er opptatt med spill for England U17 i en turnering i Algarve i helgen. Nathan Eccleston vil imidlertid være tilbake etter suspensjonen. Lauri Dalla Valle klarer også trolig å riste av seg lyskeskaden han har slitt med. James Ellison sliter med ryggen, og rekker trolig ikke Crewe-kampen. Men det skal ikke gå lenge før også han er tilbake i spill igjen.