Echo: - Risikerer ikke Torres

Benítez kommer nok ikke til å ta sjanser med Torres' helsetilstand. Fortsatt ikke vært ute i tre uker. Manageren vet at laget må forbedre seg. Oppgjøret mot City kan passe de røde bra.

Ifølge Liverpool Echo kommer Liverpool FC ikke til å ta noen sjanser med Fernando Torres ved å sende ham tilbake i spill før tiden. Spissen har oppholdt seg på Melwood hele uken for å få behandling for lyskeskaden. Han har også deltatt i en noen treningsøkter, og trent noe med ball. Han har likevel jobbet på egenhånd, og ikke med resten av førstelaget.

25-åringen viser tilfredstillende fremgang, og vil bli fortsatt bli fulgt av Rafael Benítez og klubbens medisinske støtteapparat i forkant av oppgjøret mot Manchester City på Anfield i morgen. Det er likevel lite sannsynlig at Torres kommer til å bli involvert. De røde har planer om å følge rådet Torres fikk da han reiste til Valencia tidligere i måneden for å få skaden vurdert av den velrenommerte spesialisten Ramon Cugat.

Torres ble bedt om å ta en pause på tre uker fra fotballen. Det har gått 17 dager siden hans seneste opptreden, mot Lyon. Dersom alt går etter skjema, kan han være tilbake til Merseyside-derbyet på Goodison Park 29.november.

Benítez vil imidlertid ha Steven Gerrard friskmeldt til å starte en Premier League-kamp for første gang siden 4.oktober. Det vil også bli tatt sene avgjørelser om Benayoun og Riera. Glen Johnson bør være tilbake på høyrebacken.

Jamie Carragher har sonet ferdig en kamps karantene, mens Philipp Degen er suspendert i ytterligere to kamper.

Rafael Benítez reflekterer over kommende møtet med Manchester City i morgen.
- City kan være en bra motstander for oss. Vi er i en situasjon hvor vi må starte på nytt. Vi vet at vi har hatt mange problemer og at vi må forbedre oss, sier Benítez til Liverpool Echo.

- Men nå er vi ferdig med landskampene. Det er et spørsmål om å trene hardt, beholde en god mentalitet og opprettholde fokus. Jeg er sikker på at vi vil være klare for å spille bra i morgen.

- City har gode spillere med kvalitet. De har den type spillere som kan forandre kamper. De gjør det bra etter å ha brukt mye penger i sommer, men man vet aldri hva som kan skje.

- Det handler ikke bare om penger. Du trenger en god ånd og erfaring dersom du ønsker fremgang. Selv om City gjør det bra nå, foretrekker jeg å snakke om oss og hvordan vi kan forbedre vår posisjon.

- Det er viktig å være tilbake på Anfield. I vår forrige kamp, mot Birmingham, kunne dere se at alle jobbet hardt for å få et resultat for supporterne våre. Vi vet at vi har behov for å bli bede, men jeg har tro på at vi kan klare det.