Eiere snakket med investorer

Både Tom Hicks og George Gillett skal ha snakket med investorer fra Kuwait, mens de nå er i Liverpool. Newcastle fikk avslag på bud for Sami Hyypiä, usikkerhet om Robbie Keane.

Hjelp til å bygge stadion?
Ifølge kanadisk media skal Tom Hicks ha hatt med seg forretningsmenn fra Kuwait på kampen mot Chelsea. En i gruppen skal være fra familien Al-Kharafi, som tidligere har vært nevnt som mulig investor/kjøper av Liverpool FC.

Hicks skal etter sigende ha snakket med sine gjester om hjelp til å finansiere den nye stadion i Stanley Park.

Andre og ubekreftede kilder hevder at George Gillett også skal ha snakket med folk fra Kuwait på sitt hotel tidligere på dagen.


Hyypiä ikke til salgs
Joe Kinnear bekreftet i ettermiddag at man hadde fått avslag på et bud for Sami Hyypiä mot slutten av transfervinduet.

- Jeg har brukt mesteparten av de siste par dagene på å skaffe midler og til å hente inn nye spillere, sa manageren til Newcastle til BBC. - Jeg prøvde å kjøpe en midtstopper, men fikk avslag. Liverpool ønsket ikke å selge Hyypiä.


Keane blir?
Robbie Keane var altså til stede på kampen mot Chelsea i dag, til tross for utelatelse fra troppen bare vil styrke ryktene om at han kan være på vei tilbake til Tottenham. Rafael Benitez verken bekreftet eller avkreftet noe etter kampslutt. Ifølge BBC radio skal Spurs ha lagt inn et bud på £15M for spissen, men det virker likevel å være liten bevegelse i en mulig overgang.

Det kan uansett bli en spennende og avsluttende transferdag i morgen, før vinduet stenges kl 18.00.