El Zhar er lysten på spilletid

Nabil El Zhar er ivrig etter å komme tilbake i spill etter kneskaden fra i sommer. Marokkaneren har vært ubenyttet reserve i de seneste to kampene i ligaen. Rafa har bedt ham om å være tålmodig.

Nabil El Zhar har mistet de første månedene av sesongen etter leddbåndsskaden han pådro seg i kneet i sommer. Det er først i de seneste to ligakampene marokkaneren har vært i troppen, begge ganger som ubenyttet reserve. 23-åringen ser frem til å spille på førstelaget igjen.
- Jeg er bra nå. Jeg er restituert fra skaden, og jeg trener normalt, sier Nabil El Zhar til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vred kneet mitt i pre-season og hadde problemer med leddbåndet. Det tok lang tid å bli bra, men jeg er tilbake nå.

- Jeg har vært skadet siden juli, så jeg er ikke 100% i form. Men jeg føler meg bedre hver dag. Forhåpentligvis er jeg 100% om noen få uker.

- Det er aldri et bra tidspunkt å bli skadet, spesielt i pre-season. Nå er det imidlertid over, og jeg ser bare fremover.

Nabil El Zhar fikk 19 opptredener for førstelaget forrige sesong, og marokkaneren ble belønnet med kontraktsforlengelse i sommer.
- Selvsagt har det vært vanskelig å se på. Men klubben har hjulpet meg mye - det er ikke lett å være skadet. Nå ønsker jeg bare å spille og forbedre meg.

- Vi gjorde det bra forrige sesong. Jeg var med, noe som var fint for meg. Jeg håper på noen flere kamper denne sesongen.

- Rafa har bedt meg om å være tålmodig fordi jeg har vært ute lenge. Selvsagt er jeg ikke 100% i form ennå, og det kommer til å ta tid.

- Jeg må vente, jobbe hardt med å finne formen tilbake og ta vare på sjansen når den kommer.

Liverpool har spilt fem kamper uten tap. Etter seieren mot Everton forrige helg venter Blackburn i dag.
- Stemningen er god her, og vi står sammen. Selvtilliten er der, vi vant mot Everton på søndag. Så alt er bra.

- Vi har vært uheldige denne sesongen, men det hører fortiden til. Vi må se fremover og lære av feilene våre. Neste kamp er mot Blackburn, og vi må forsøke å vinne.