FA Youth Cup: LFC-Wolves 2-0

Liverpool vant 2-0 og skapte massevis av sjanser i hjemmemøtet med Wolverhampton i FA Youth Cupens tredje runde. Flotte scoringer av Ince og Adorjan. Vi fulgte kampen her på liverpool.no.

Forrige sesong ble det finaletap mot Arsenal for Liverpools unggutter. Dette er noe som vil være motivasjon for kveldens kamp, sier Thomas Ince til Liverpoolfc.tv før kampen.

- I fjor var mitt første år på U18, og da føltes det bare godt å komme så langt, men i år ønsker jeg at vi skal vinne. Vår nye manager har en historie med å vinne slike ting, og vi spiller god fotball. Jeg er fornøyd med egne prestasjoner så langt denne sesongen, og føler det har gått bra for min egen del. Jeg må bare gå for å forbedre meg enda mer.

Vi kommer til å oppdatere denne saken med de viktigste hendelsene fra oppgjøret på Anfield. Dersom du har tilgang på Liverpool FC e-season ticket kan du se oppgjøret der direkte.

Liverpools lag: Chamberlain, Flanagan, McGiveron, Wisdom, Robinson, Buchtmann, Roberts, Coady, Ince, Adorjan, Ngoo

1. omgang
 3. min: Thomas Ince bør gi Liverpool ledelsen når han får ballen ganske uforstyrret inne i boksen. Han sender i vei et skudd, men bommer helt på målet. Stor sjanse.

 20. min: Wolves kommer seg til sin største sjanse for kvelden. Mendez kommer seg til skudd inne i feltet og Chamberlain må ut i full strekk for å få en viktig finger på ballen.

 22. min: Buchtmann slår en glimrende ball gjennom til Ince, som er litt uheldig med førstetouchen sin. Han kommer til skudd inne i feltet, men like til side for det lengste hjørnet.

 24. min: Ngoo hælsparker gjennom Flanagan, som får en utrolig sjanse inne i feltet. Han setter den rett på målvakten.

35. min: 1-0 Ince! På tredje forsøk går det! Wisdom slår en glimrende ball gjennom til Ince. Han forserer inn i feltet, trekker seg ut på venstresiden og banker ballen i lengste hjørnet med venstrefoten.

Pauserapport:
Det har vært en ganske jevn kamp spillemessig på Anfield, men Liverpool har hatt de største og fleste sjansene. En burde vel strengt tatt ha scoret flere mål i denne omgangen, men da Thomas Ince endelig lykkes på tredje forsøk, ble det virkelig et pent mål. Vi gleder oss til andreomgangen da de unge røde skal angripe mot The Kop.

2. omgang:
46. min: Liverpool angriper mot The Kop, og går rett i angrep. Med litt flaks kunne Ngoo ha satt inn 2-0 etter bra forspill fra Adorjan.

55. min: 2-0 Adorjan dobler ledelsen for de røde! En nydelig scoring av den unge ungareren, som har vist gode individuelle ferdigheter i denne andreomgangen.

62. min: Buchtmann slår et meget godt innoverskrudd frispark. En liten touch fra Ngoo og det ville stått 3-0 og game over.

74. min: Det er høy temperatur og en del småstygt spill på Anfield nå.

 76. min. Wolves kontrer, og Landel bør score når han kommer først på et godt innlegg fra høyrekanten.

 86. min: Flanagan gjør en utrolig takling og får forhindret at Landel scorer for Wolves. 

88. min: Ekspertkommentator Jan Mølby har kåret Jack Robinson som banens beste i denne kampen. I tøff konkurranse med Adorjan og Ince.

89. min: Robinson kommer seg nesten på scoringslista, men Wolverhampton-målvakten kommer seg ned og får reddet.

Sluttrapport:
Liverpool er videre til fjerde runde, etter å ha slått Wolverhampton 2-0. Andre omgang ble en intens og småstygg omgang, hvor det var tydelig at de unge ulvene var frustrerte. Adorjan fikk virkelig vist seg frem, og scoret et meget flott mål. Også hyggelig at Adam Pepper fikk kommet inn mot slutten. Nivåforskjellen på lagene var ikke veldig stor, men de røde skapte de fleste sjansene, scoret målene, og er fortjent videre til neste runde.