Flere endringer mot Blackburn?

Liverpool Daily Post tror at Rafael Benítez kommer til å gjøre flere endringer i startopptillingen mot Blackburn. Vi har tillit til hver enkelt, sier Reina. Usikkert med Steven Gerrard.

Pepe Reina innrømmer at spillerne tok 1-3-tapet mot Chelsea svært tungt. Liverpool Daily Post tror derfor at Rafael Benítez vurderer flere endringer på laget til morgendagens kamp mot Blackburn. Daniel Agger, Yossi Benayoun, Andrea Dossena, Emiliano Insúa, Ryan Babel og Javier Mascherano er spillere som kan få en plass i startoppstillingen.
- Vi er Liverpool. Uansett hvem som spiller, må du være strålende for laget. Det er derfor vi har en tropp på 23, 24 spillere. Vi har tillit til hver enkelt, sier Reina til Liverpool Daily Post.

- Vi må beseire Blackburn fordi vi har ikke råd til å avgi flere poeng i ligaen, spesielt ikke på hjemmebane. Vi ligger etter og må opprettholde presset på Manchester United. Vi må vinne og fortsette å arbeide hardt.

Usikkert med Gerrard
Det har foreløpig ikke kommet noen opplysninger fra Liverpool FC om hvor lenge Steven Gerrard blir ute med sin lyskestrekk. Spekulasjonene i engelsk presse sier alt fra at kapteinen spiller mot Blackburn til at han mister de neste tre kampene (Blackburn, Chelsea og Arsenal). Vi forventer flere opplysninger i løpet av dagen.