Flere stoppere linkes

Liverpool er satt i forbindelse med kjøp av ny midtstopper. Fernando Amorebieta og Pape Diakhate er de nyeste navnene på ryktebørsen. Hull krever £10M for Michael Turner.

De røde virker svært sårbare på midtstopperplass. Jamie Carragher og Martin Skrtel skallet sammen mot Tottenham i går. Carragher måtte sy i hodet, og spilte resten av kampen med bandasje. Skrtel slet med kinn/kjeve, og måtte til slutt byttes ut. Rafael Benítez kastet innpå 18-årige Daniel Ayala. Liverpool linkes til et kjøp av ny midtstopper før overgangsvinduet stenger 1.september.

Tabloidpressen nevner Fernando Amorebieta og Pape Diakhate som mulige signeringer. Daily Mirror hevder at Rafael Benítez er klar til å by £10M for Athletic Bilbaos Amorebieta. Liverpool-manageren hadde visstnok speidere på plass for å følge midtstopperen mot Espanyol på søndag, og skal forberede et bud denne uken. Ryan Shawcross og Fulhams Brede Hangeland skal også ha vært vurdert, men Benítez vil nå intensivere interessen for 24-årige Amorebieta.

Daily Mail hevder at Liverpool har blitt gitt en pris på £7M for Dynamo Kievs midtstopper Papa Diakhate. Ifølge rapportene fanget Diakhate Benítez' oppmerksomhet under spill for Senegal i sommer.

Sylvain Distin og Michael Turner har vært nevnt som mulige kjøp. Hull-manager Phil Brown er klar på at han vil ha £10M for Michael Turner.
- Jeg tror alle er til salgs, men vi ønsker £10M for Michael. Folk kan anse det som latterlig, men det er hvor stor spilleren er for oss. Jeg mener han er verdt det. Han er kanskje ikke verdt det for enkelte andre, men han er helt klart verdt det for oss, sier Phil Brown ifølge Daily Mirror.

- Han spilte 38 kamper for oss forrige sesong, og han gikk ikke glipp av et eneste minutt. Han følges av større klubber på grunn av måten han kan spille forsvar på.

Phil Brown har allerede vært i kontakt med Sol Campbell som en mulig erstatter for Turner. Sol Campbell er fri agent, og kan hentes vederlagsfritt.