Flott debut av Martin

David Martin spilte en god debutkamp da Tranmere slo Brighton. Nikolay Mihaylov på benken. Darren Bent har ingen sympati med Liverpool.

Liverpools utlånte keeper David Martin debuterte med brask og bram for Tranmere Rovers i League One i ettermiddag. Rovers slo nemlig Brighton 2-1 på Prenton Park, og tok sin første seier under den midlertidige manageren Les Parry. Brightons mål kom på straffespark på stillingen 2- 0 til hjemmelaget.

Martin utmerket seg ved å fiste et godt skudd til hjørnespark etter halvtimen, og han reddet også flott ved nærmeste stolpe på overtid i første omgang etter en Brighton-corner.

Det var Martin som forårsaket gjestenes straffe tolv minutter før full tid. Selv om han var etter Murrays skudd, klarte han ikke å forhindre ballen i å gå i mål.

Mihaylov på benken
En annen utlånt Liverpool-keeper, bulgarske Nikolay Mihaylov, ble sittende på benken gjennom hele kampen da Twente slo AZ Alkmaar 3-2 på hjemmebane i den hollandske toppdivisjonen.

Bent har ikke sympati med Liverpool
Om det var badeballen eller Darren Bent som ble matchvinner på Stadium of Light i ettermiddag strides de lærde om. Men skytter Bent har ingen sympati med Liverpool etter den kontroversielle scoringen som skulle ha vært underkjent. Bent hevder sågar at han ikke la merke til at det lå en badeball i straffefeltet da han skjøt.

- Med skuddet jeg hadde i stolpen i andre omgang jevnet flaksen seg ut for meg, etter at jeg brukte badeballen som offensivt våpen, spøker Bent til Sky Sports.

- For å være ærlig så visste jeg ikke at den lå der. Jeg vendte opp og skjøt, og så at ballen gikk inn, og at en retningsforandring tok den over Reinas fot.

- Vi spilte virkelig, virkelig bra i dag, og jeg mener at Liverpool var heldige som slapp med 0-1. Vi burde ha vunnet med tre eller fire mål.

- Når jeg fikk høre at det skulle spilles minst sju minutter tilleggstid tenkte jeg at dette ikke går. Men vi kjempet som løver, og viste god lagånd.

- Vanligvis er ikke Liverpool så åpne som de var i dag. Det var grunnen til at vi fikk fire eller fem store sjanser. Vanligvis er de et sterkt lag, men vi skal ikke klage.