Flynn i samtaler med Wrexham

Ryan Flynn er i samtaler med Wrexham om et nytt utlån denne sesongen, bekrefter manager Dean Saunders. Nye rykter om Mascherano og Xabi Alonso i spanske medier i dag.

Som vi skrev i går, er Liverpool klare for å sende Ryan Flynn ut på et nytt utlån denne sesongen. Spilleren spilte andre del av forrige sesong på lån hos Wrexham, hvor han gjorde sakene sine bra - med fire scoringer på 21 kamper. Nå vil "the Dragons" sikre seg 20-åringen på lån også neste sesong.

- Jeg håper han vil komme hit, selv om han nok har flere alternativer. Vårt håp er at han ønsker å komme tilbake her, og trene enda hardere ettersom han er et år eldre. Forhåpentligvis har han tatt lærdom fra i fjor, og at tiden han var hos oss har gjort ham godt, sier Saunders til North Wales Daily Post.

Nye rykter om midtbaneduo
Den spanske avisen AS kjører nå saker om Javier Mascherano og Xabi Alonso hver eneste dag. Det siste fra den kanten er at Barcelona nå gjør seg klar til å bruke hele sitt resterende overgangsbudsjett, og legge 30 millioner euro på bordet for argentineren.

Dette skal visst nok ikke bare være for å styrke laget, men også ha taktiske hensikter. AS hevder nemlig at Barcelona skal gjøre det de kan for å sikre seg Mascherano før Alonso blir solgt til Real Madrid, slik at de røde ikke vil selge sin midtbanespiller til hovedstadsklubben - Barcas erkerival.

AS er ikke verdens mest troverdige kilde, så ta disse rapportene med et par klyper salt.