Flynn klar for Falkirk

Falkirk bekrefter på sine hjemmesider at Ryan Flynn kommer på utlån fra LFC for 2009/10 sesongen. Ungt rødt trekløver kommer for å spille i Norge.

Flynn reiser hjem
Det er nå offisielt bekreftet at Ryan Flynn skal spille for Falkirk i Skottland i 2009/10, klubben som Liverpools akademi hentet ham fra. Den offensive midtbanespilleren/vingen har siden avansert til reservelaget, men har tilbrakt store deler av de to siste sesongene på utlån til Hereford og Wrexham.

- Jeg er henrykt over å kunne komme tilbake til Falkirk, sier Ryan til klubbens hjemmeside. - Jeg trivdes i den tiden jeg var her på akademiet og mange av de guttene er fortsatt i klubben. Det var flere muligheter for meg, men da jeg skjønte at Falkirk var interessert tenkte jeg bare på å signere slik at jeg kunne komme hit.

Ryan Flynn skal spille med nr.11 for Falkirk i Skottlands Premier League.


Unggutter til Trøndelag
Liverpools Andre Wisdom, Jack Robinson og Conor Coady er med i England U17 tropp som reiser til Norge og Trøndelag for å være med i "Nordic Tournament" i månedsskiftet juli/august.

England spiller mot Danmark 28.07 på Moan i Levanger, mot Færøyene 29.07 i Tydal og mot Norge 31.07 på Øverlands Minde. Det vil også bli spilt en plasseringskamp 02.08.