Fokus på Premier League

Benítez opplyser at en plass blant de fire beste i Premier League nå er prioritet. Glad for å gi Pacheco debuten. Eboue ute mot LFC. Wenger tror på flere friskmeldinger. Howard Webb dømmer.

Liverpool må spille i UEFA Europa League til våren. Rafael Benítez gjentar at hovedprioritet fremover blir å få Liverpool inn blant de fire beste i Premier League slik at det blir deltagelse i Champions League også neste sesong.

- Vi kommer til å ta det (Europaligaen) seriøst, men hovedsaken for oss er fremgang i Premier League. Å komme blant de fire beste, sier Benítez til Press Association.

- Vi spiller ikke i Europa League før i februar, så vi har mye tid til å konsentrere oss om Premier League. En annen europeisk turnering venter senere.

- Det som skjedde med oss i Champions League, motgangen, vil være en erfaring som spillerne vil huske og gi dem styrke og mer vilje til å forbedre seg resten av sesongen.

Liverpool var allerede utslått før oppgjøret mot Fiorentina.
- Vi visstet at vi ikke kunne gå videre før kampen, men å tape ved å slippe inn enda en sen scoring var skuffende for laget og for alle sammen.

- Jeg vil forvente en annen tilnærming på søndag mot Arsenal. Det er alltid vanskelig å ta fatt på kamper som den mot Fiorentina og vite at du ikke kan endre situasjonen uansett hva du gjør. Vi var allerede ute.

Benítez lot Dani Pacheco debutere mot Fiorentina. 18-åringen kom inn for Alberto Aquilani et kvarter før slutt.
- Det var bra å se unge Dani Pacheco få noe tid på banen for førstelaget. Han er en ung spiller med et virkelig potensial.

Eboue ute mot Liverpool
Arsene Wenger hadde en lang skadeliste etter ligaoppgjøret mot Stoke sist helg. I midtuken sendte han et ungt mannskap til Hellas for den betydningsløse Champions League-kampen mot Olympiacos. Da var Theo Walcott tilbake. Nå opplyser Arsenals manager at Emmanuel Eboue (hamstring) definitivt er ute mot de røde, men Eduardo og Abou Diaby kan returnere. William Gallas, Armand Traore, Cesc Fabregas og Andrei Arshavin har smeller, men alle forventes å bli klare til bataljen på Anfield.

- Vi har problemer med mange spillere. Hvis dere ser på spillerne som startet mot Stoke, vil Eboue og Rosicky miste kampen. Alle andre bør rekke den, uttaler Wenger til Arsenal TV

- Det er noen smeller og blåmerker her og der. Hvem kan være tilbake? Eduardo og Diabo kan være i troppen. Det er nyhetene vi har i øyeblikket.

- Gallas og Traore er fortsatt tvilsomme, men jeg tror de vil bli klare. Fabregas har et ryggproblem. Arshavin har en forslått fot, men jeg tror de også skal klare det.

Nicklas Bendtner er derimot ute til over nyttår. Johan Djorou, Kieran Gibbs og Robin van Persie er langtidsskadet.

Howard Webb dømmer
Liverpool-Arsenal skal dømmes av Howard Webb. Han får med seg Darren Cann og Mike Mullarkey som assistentdommere. Fjerdedommer er Andre Marriner.