Forberedt på fysisk batalje

Skadefritt mannskap bortsett fra Degen og Gerrard. Ikke råd til å avgi flere poeng. Ikke bekymret over kommentarene fra Allardyce. Overrasket over reaksjonene til Terry og Lampard.

Rafael Benítez kunne på dagens pressekonferanse fortelle at Steven Gerrard og Philipp Degen er de eneste spillerne som sliter med skade. Om Gerrard vil kunne spille mot Blackburn, vil det først bli tatt en avgjørelse på i morgen.

Liverpool henger med i både Premier League og Champions League.
- Premier League er viktigst nå i og med at Blackburn-kampen er den neste. Ligaen er imidlertid den beste muligheten til å hente hjem et trofé denne sesongen, uttaler Benítez.

- Blackburn-kampen er den viktigste kampen. Målet er å vinne og dermed sette press på United. Vi er nødt til å ta tre poeng. Da har vi gjort vår jobb.

De røde har trolig ikke råd til å avgi flere poeng i ligainnspurten dersom ligatrofeet skal ende på Anfield
- Vi må kanskje vinne hver eneste kamp som gjenstår. Innspurten må omtrent være perfekt. Det er i hvert fall vår innstilling.

Sam Allardyce har blitt sitert på at Rafael Benítez syter og klager mye.
- Jeg er ikke bekymret for disse kommentarene. Dersom Allardyce har lyst til å prate fotball etter kampen, så er jeg klar for det.

Blackburn har vist brukbar form i det siste.
- Blackburn har fått selvtillit etter seieren mot Tottenham. Benny McCarthy er en meget god spiss. Hvis Blackburn er ute etter å spille en fysisk kamp, så er vi klare til å matche det.

Benítez fikk også spørsmål om kommentarene fra Terry og Lampard. Chelsea-duoen mente at Terrys gule kort for et angrep på Reina var for strengt idømt.
- Jeg er svært overrasket over den reaksjonen. Ingen kan si noe på dommeravgjørelsen. Forseelsen var opplagt.

Rafael Benítez nekter å gi opp kampen for avansement til semifinalen i Champions League.
- Det er mulig å komme tilbake. Vi har spillere til å klare det.