Forfall fra Dalla Valle

Lauri Dalla Valle var blitt flyttet opp på det finske U21-landslaget, men har måttet melde forfall pga en skade. Noen som har video-opptak fra Anfield å låne bort?

Nytt forfall fra Lauri
Etter hva vi forstår ble Lauri Dalla Valle først kalt opp til Finland U19, som spiller mot Tyskland i kveld, men han ble senere flyttet opp til U21 som møter Latvia på tirsdag.

Ifølge hjemmesiden til det finske forbundet har Piet Hamberg på Liverpools akademi spurt om at Dalla Valle kan bli fritatt fra å spille da han har problemer med en skade, trolig dreier det seg om en strekk. Det skal være en skade som har gjort at juniorspilleren også tidligere i vinter har måttet melde forfall til landslagsspill.

Trener Markku Kanerva beklager at man ikke får benyttet seg av Dalla Valle, men understreker at det er viktigste at spilleren er helt klar når man skal spille kvalifisering for U19 EM i mai.


Video-opptak?
Vi har fått en e-mail fra Historisk Museum i Oslo. De skal i 2009 åpne en utstilling om pilegrimer, hvor også fenomenet med fotballreiser er med. Det er den røde supporteren Roar Iost som har skrevet en hovedoppgave om dette og som assisterer med prosjektet.

Nå skulle gjerne museet hatt et video-opptak som viser stemning, supportere og helst litt fotball fra Anfield, og som vil bli redigert inn i et videointervju med Iost.

Hvis du tror du kan hjelpe, kontakt museumslektor Martin Hager-Saltnes:
e-mail: [email protected]
tlf: 97192535 (mobil), 22859981 (jobb)