Forfall fra Skrtel

Martin Skrtel sliter med en skade, og har meldt forfall til Slovakias VM-kvalifiseringskamp på lørdag. Kleber hevder Liverpool ønsker å kjøpe ham.

Martin Skrtel har meldt forfall til Slovakias VM-kvalifiseringskamp mot San Marino på lørdag. Midtstopperen er skadet, og har bedt om å få hvile. Det melder en rekke slovakiske medier.

- Jeg har bedt landslagstreneren om å få stå over kampen mot San Marino. Jeg er glad for den forståelse han har vist, siteres Skrtel blant annet i futbal.pravda.sk.

- Etter en lang og hard sesong trenger jeg en pause nå. Jeg har slitt med en skade, og den siste måneden har jeg blitt nødt til å ta smertestillende tabletter for å kunne spille. Derfor vil jeg benytte de to neste ukene til å få behandling og massasje. Jeg ønsker å forberede meg til neste sesong, legger han til.

Kleber hevder Liverpool vil ha ham
Cruzeiro-spissen Kleber hevder at Liverpool ønsker hans tjenester. Brasilianeren har tilbrakt fire år i Ukraina, men returnerte til Cruzeiro fra Dynamo Kiev så sent som i februar.

- Liverpool har budt £6M for meg. Vi vurderer tilbudet, uttalte spilleren på programmet Arena på SporTV i hjemlandet.

- Jeg ønsker å bli i Cruzeiro. Dersom Cruzeiro gir meg det samme tilbudet, vil jeg foretrekke å bli her. Men vi har ikke hatt samtaler ennå, legger Kleber til.