Formlaget Everton skal yte hard motstand

Phil Jagielka mener Everton vil kunne ryste Liverpool i de to kommende lokaloppgjørene. Everton har holdt buret rent de seneste seks kampene. Wayne Rooney øyner 1.plassen i ligaen.

Evertons Phil Jagielka ser frem til de to kommende Merseyside-derbyene. Midtstopperen mener at "The Toffees" er i langt bedre form nå enn da Liverpool vant 2-0 på Goodison Park i høst. Everton har holdt buret rent i de seks seneste kampene.
- Når vi tar ledelsen, ser vi veldig solide ut. Det vil være galskap å ikke sette penger på at vi klarer å stå kampene ut og ta poengene.

- Nå ser vi frem til de to lokaloppgjørene. Vi tapte mot dem hjemme tidligere i sesongen. Da var vi ikke på vårt beste, mens de svevde. Vi er mye bedre nå.

- Det er alltid vanskelig på Anfield. De er bredfulle av selvtillit, men det vil bli to veldig interessante kamper. Vi har tro på at vi kan ryste dem.

- Vi tar fatt på disse kampene med en rekke på seks strake kamper uten baklengsmål og en rekke brukbare seirer. Det er alltid flott å komme til derbykampene fulle av selvtillit.

- De vet at vi spiller bra. Kanskje vil folk ikke gi oss særlige muligheter i noen av kampene, men vi vil ha tro på at vi kan oppnå noe.

Rooney øyner 1.plassen
Manchester United tok en sterk 3-0-seier hjemme mot Chelsea i går. "The Red Devils" ligger fem poeng bak Liverpool. Wayne Rooney tror at Manchester United vil innta tabelltoppen før Liverpool møter Everton neste mandag. United møter Wigan i utsatt kamp onsdag og så Bolton på lørdag.
- Det er opp til oss. Hvis vi vinner våre to kamper, så ligger vi øverst på tabellen. Det varer kanskje bare til Liverpool møter Everton, men på lørdag kveld har vi lyst til å se på tabellen og se oss selv på toppen, uttaler Wayne Rooney til Daily Telegraph.

- Seieren mot Chelsea var svært viktig. Vi måtte dra nytte av at Liverpool spilte uavgjort. Nå har vi gjort det. Hvis vi gjør jobben vår frem til lørdag og vinner våre to kamper, så er vi øverst.