Fornøyd juniortrener

Liverpool U18-trener Rodolfo Borrell er storfornøyd med laget sitt etter at de i går tok seg videre til 4. runde av FA Youth Cup på bekostning av Wolverhampton på Anfield

Det var et tett og tøft oppgjør på Anfield i går, som de røde til slutt vant 2-0. Flotte scoringer fra Thomas Ince og Krisztian Adorjan sørget for at Rodolfo Borrell og hans unge mannskap kan forberede seg for 4. runde i turneringen man kom på andreplass i forrige sesong.

- Vi er veldig glade for denne seieren, og jeg synes vi fortjente å vinne. Det var godt å se Tom (Ince) score. Han hadde noen sjanser og fortsatte med å jobbe hardt gjennom hele kampen. Han scoret et mål som var viktig både for han og oss, sier Borrell til Liverpoolfc.tv.

- Krisztian scoret også et fortjent mål, og i tillegg holdt vi nullen, noe som er veldig viktig. Alle var fokuserte på jobben sin, så det var en god kamp. Det var spesielt for spillerne å spille på Anfield. Det er et av de beste stadionene i verden, og vi håper på å få spille her igjen i denne turneringen.

Målscorer Thomas Ince er også meget fornøyd med avansementet.

- Vi er meget fornøyde, og jeg synes vi helt klart fortjente seieren. Vi tapte for Wolves for et par uker siden på en vindfull dag da de scoret i siste minutt, så det var fint å vinne denne. Jeg er glad for å ha scoret på Anfield. Jeg misset et par sjanser tidligere i kampen, og trodde det ikke var min dag, men jeg holdt det gående og kom meg i situasjoner hvor jeg kunne komme til målsjanser - og heldigvis fikk jeg en, sier Ince til Liverpoolfc.tv.

- Forrige sesong var en god erfaring for oss i Youth Cup, og etter gårsdagens kamp mot Wolves ser jeg ingen grunn til at vi ikke skal gjøre det bra også i år.