Frist til mandag

Guillem Balague skriver at Real Madrid har fått frist til mandag med legge fram et akseptabelt bud for Alonso. Real tilbyr spillere i bytte, men LFC vil kun ha sjekk. Flere klubber i bildet?

I en artikkel i spanske AS skriver Balague at Real Madrid skal ha fått innvilget en ny frist av Liverpool fram til mandag med å komme med et tilfredsstillende bud på Xabi Alonso.

Real ønsker å la en eller flere spillere inngå i handelen, og skal ha tilbudt Negredo, van der Vaart eller Huntelaar som en del av kjøpesummen. Liverpool skal imidlertid kun være interessert i et rent salg. Det antydes også at andre klubber nå kan være i markedet for Xabi Alonso, trolig Manchester City og Inter, og som kan være villig til å overby Real Madrid.

Balague mener at Liverpool ønsker å bruke eventuelle penger for Alonso, samt øvrige midler, til å hente inn en sentral midtbanespiller, en ving og en angriper.

Liverpool reiser som kjent til Barcelona for å spille mot Espanyol på søndag kveld, og ventelig kan en avgjørelse angående fremtiden til Xabi Alonso være avgjort innen man reiser tilbake til Merseyside.