Frykter Torres

Curtis Davis mener det er vanskelig å gardere seg mot spisser som Torres. Ny speider til akademiet. Wenger: -Ny stadion kan få store følger. Souness: -Man U er det beste laget Owen har spilt på.

Fernando Torres tegnet seg på scoringslista i 4-0-seieren mot Stoke. Aston Villas midtstopper Curtis Davies mener det er nesten umulig å legge planer for hvordan man skal stoppe Liverpool-spissen.

- Man kan ikke ha spesielle planer for spillere som Torres fordi han er en av de beste spissene i verden. Hvis man lager en plan for ham, vil han gjøre noe annet. Han er en så god spiller. I fjor gjorde vi det ikke bra mot Liverpool, men vi så i hvert fall lite til ham. Året før gjorde vi det bra. Da spilte vi 2-2, uttaler Davies til Press Association.

- Vi møter toppspillere hver uke, men de kan ikke bli noe større enn Torres. Vi må være på tå hev. Forhåpentligivs kan det bli mer likt resultatet for to år siden enn forrige sesong.

Forrige sesong vant Liverpool 5-0 på Anfield etter scoringer av Kuyt, Riera og Gerrard (3). Davies er for øvrig usikker til mandagens kamp på grunn av en skulderskade.

Nytt stadionanlegg kan få alvorlige konsekvenser
Arsenals manager Arsene Wenger advarer klubber mot å la bygging av nytt stadionanlegg gå på bekostning av å forsterke stallen. Wenger mener at Arsenal er unntaket i så måte. "The Gunners" flyttet til Emirates Stadium i 2006, men kjemper likevel i toppen av Premier League hver sesong. Flere andre klubber som Middlesbrough, Bolton, Millwall og Sunderland har alle rykket ned etter flytting til nytt stadion.
- Arsenal vil bli mer suksessfulle med ny stadion, men det er ikke lett å bygge ny stadion og samtidig bli liggende der man er, uttaler Wenger.

- Se på alle klubbene som har bygget nytt stadionlegg og hvor de er nå: Derby, Leicester, Coventry og Southampton. De har alle rykket ned.

Derby, Leicester og Coventry spiller i The Championship. Southampton er i League One.

Ny speider ved akademiet
Wrexhams juniortrener Stuart Webber har akseptert et tilbud fra Liverpool om å bli speider ved ungdomsavdelingen i Kirkby, melder Wrexham Chronicle.

- Man U er det beste laget Owen har spilt på
Graeme Souness provoserer kanskje supportrer i noen av hans tidligere klubber når han kommenterer Michael Owens overgang fra Newcastle til Manchester United.
- Hvis Michael holder seg skadefri, kommer han til å score mål for United. Det kommer kanskje til å opprøre et par folk det jeg sier, men Michael Owen har aldri spilt på et så godt lag med så gode spillere som han kommer til å gjøre i år, uttaler den tidligere Liverpool- og Newcastle-manageren.

Abalimba til Derby
Medhi Abalimba prøvespilte på reservelaget forrige sesong. Nå har den 17-årige Southend-spilleren skrevet under for Derby.