Gerrard erklærte seg ikke skyldig

Steven Gerrard benektet at han var involvert i barslagsmålet i Southport, i Liverpool Crown Court i dag. Rettssaken starter 20.juli. LFC interessert i fransk 15-åring. Paisley-nettsted relansert.

Liverpool-kaptein Steven Gerrard erklærte seg i dag ikke skyldig i tiltalen om å ha vært involvert i slagsmål på nattklubben Lounge Inn i Southport den 29.desember, da saken mot ham og de seks andre tiltalte kom opp i Liverpool Crown Court.

Midtbanespilleren benektet at han hadde tatt del i barslagsmålet som førte til at discjockey Mark McGee (34) ble påført ansiktsskader. Det melder Press Association.

Gerrard har to ganger tidligere møtt i North Sefton Magistrates Court i forbindelse med denne saken, og der ble som kjent også en tiltale om overfall frafalt.

Nå har altså Gerrard offisielt erklært seg ikke skyldig i slagsmål. En tiltale som maksimum gir seks måneders fengsel.

Selve rettssaken mot Gerrard og de seks andre mennene starter 20.juli. Det er forventet at den kan komme til å pågå i opptil tre uker.

Jakter fransk tenåring
Skysports.com melder at både Liverpool og Chelsea har kastet sine øyne på det franske tenåringsfunnet Ibrahima Tandia. Speidere fra begge klubber skal følge 15-åringen med argusøyne. Det ryktes at Sochaux allerede har takket nei til forespørsler fra de to Premier League-klubbene.

- Jeg er i Sochaux, og har ingenting å si om disse linkene. Jeg skal nå ha det trivelig under Montaigu-turneringen. Dere får snakke med Sochaux-ledelsen, er alt Tandia selv ønsker å si om saken.

Nettside om Paisley relansert
LFCHistory.net har relansert nettstedet BobPaisley.com, som på mange måter er den ultimate guide når det gjelder engelsk fotballs mest suksessrike manager gjennom tidene.