Gerrard gransker egne prestasjoner

Steven Gerrard ba om å få en DVD med fokus på eget spill før han sluttet seg til englandstroppen denne uken. Scouseren ønsker nemlig å evaluere egne prestasjoner og forbedre egen form.

- Steven hentet en DVD før han sluttet seg til landslagstroppen. Denne DVD'en var spesiallaget av vår spesialist på kampanalyser. Det er en DVD som fokuserer både på hans sterke og hans svake sider, hans kvaliteter og hans feil. Dermed kan han benytte dagene han er borte  konstruktivt, og studere DVD'en før han skal spille for England, siteres Rafael Benitez i Daily Telegraph.

- Steven reiste rett fra London (etter Chelsea-kampen) for å hente DVD'en, for han var veldig opptatt av å analysere kampen og prøve å rette på sine feil. Han er en spiller som hele tiden ønsker å bli bedre, noe som er en enorm bonus for en manager, legger Liverpool-manageren til.

- Han ønsket en gjennomgang av DVD'en sammen med meg. Vi snakket faktisk sammen på telefon på onsdag, for han ønsket å diskutere ting han hadde sett på DVD'en som han kunne dra nytte av. Det viser hvor lidenskapelig han er.