Gerrard har VM i sikte

Steven Gerrard har Verdensmesterskapet i Sør-Afrika i sikte foran onsdagens hjemmekamp mot Andorra. Alt engelskmennene trenger er tre poeng. Crouch returnerer?

- Vi vil vise kvalitet
Steven Gerrard tror en seier mot Andorra på onsdag vil se hvilken kvalitet England kan vise fram i Verdensmesterskapet i Sør-Afrika neste sommer.

Liverpools midtbanespiller hadde en finger med i spillet på de første to målene mot Kasakhstan på lørdag der Fabio Capellos mannskap komfortabelt vant 4-0 som brakte England opp i seks seire av seks mulige i VM-kvalifiseringsgruppe 6.

Til tross for atThree Lions brukte lang tid på å venne seg til en mildt sagt elendig gressteppe, tok England kommandoen da Gerrard sendte en pasning i retning Gareth Barry. Det hele gjentok seg da Steven også var nest sist på Emile Heskeys mål.

Nå er Gerrard og England høyt oppe.

- Jeg tror at hvis vi vinner mot Andorra så er vi i førersetet for å kvalifisere oss. Jeg tror vi er en seier unna for å sikre oss en plass i Sør-Afrika.

- Men det er viktig for oss å være profesjonell og gjøre jobben på en skikkelig måte, slik at vi kan gå inn i vanskeligere kamper med større selvtillit. Vi husker alle smerten ved ikke å kvalifisere oss til EM sist. Det tok lang tid å kommer over den fadesen. Vi lærte en lekse da og vil ikke slippe opp denne gang. Det vi konsentrerer oss om nå er å kvalifisere oss til VM. Det eneste vi vil er å betale tilbake til fansne og kvalifisere oss for VM, sier Gerrard.

Crouch returnerer?
Et knapt år etter at Peter Crouch flyttet fra Liverpool til Portsmouth kommer ryktene om at den høye spissen er på vei tilbake. Ifølge Sunday Mirror er det snakk om en overgangssum på fire millioner kroner.

Italienske aviser skriver i dag at Napolis ettertraktede spiss Ezequel Lavezzi, forlater sitt Napoli til fordel for Manchester Ciyt. Liverpool er en av flere klubber som har vært ute etter spissen. Det har vært spekulert i en overgangssum på 15 millioner pund.