Gerrard i forhørsretten i morgen

Steven Gerrard skal møte i retten i morgen til den første høringen etter den påståtte barepisoden i Southport 28.desember. Det er varslet stramt sikkerthetsopplegg grunnet mange skuelystne.

I morgen skal Steven Gerrard møte i rettssalen i North Sefton magistrates court (forhørsretten) til den første høringen etter det påståtte barslagsmålet i Southport. Liverpool-kapteinen er sammen med to andre tiltalt for vold og overgrep.

Mens klubbens manager, Rafael Benitez, og resten av førstelagstroppen fortsetter forberedelsene til helgens 4. rundekamp i FA-cupen mot Everton, har Gerrard blitt fritatt for sine forpliktelser for å møte i retten. Det vil antagelig bli et stramt sikkerhetsopplegg med nærvær av mye politi. Det forventes nemlig et stort oppmøte av nysgjerrige journalister og personer for se midtbanespilleren ankomme. Gerrard vil ha følge av sine juridiske representanter, men det er foreløpig uklart om noen fra klubben skal stille opp.

Gerrard feiret Liverpools 5-1-seier mot Newcastle 28.desember da den påståtte hendelsen skjedde på nattklubben Lounge Inn i Southport. Marcus McGee, en 34-årig forretningsmann og deltids-DJ som jobbet i baren på det tidspunktet, skal ha mistet en tann og måtte sy noen sting i ansiktet.