Gerrard må kanskje opereres

Operasjon er et alternativ for Gerrard dersom behandlingen ikke er vellykket. Kapteinen spiller sikkert ikke mot Fulham. Tvilsom mot Lyon. Torres og Johnson forventes tilbake. Frustrert San José.

Steven Gerrard spiller ganske sikkert ikke når Liverpool gjester Fulham i morgen. Kapteinen har bare vært på banen i 25 minutter i Liverpools seneste fire kamper, men blir heller ikke nå klar av lyskeskaden. Ifølge Liverpool Daily Post er kapteinen også usikker til Champions League-kampen mot Lyon på onsdag.

På Anfield skal man være overrasket over Gerrards sene rehabilitering. De vil helst unngå en operasjon, men det kan være et alternativ dersom behandlingen ikke er vellykket, melder Daily Mail og Daily Telegraph. Benítez hadde håpet av 29-pringen ville være klar mot Fulham, men har visstnok akseptert at så ikke blir tilfelle.

Både Fernando Torres og Glen Johnson forventes å være tilbake til kampen på Craven Cottage. Mer info om skadesituasjonen kommer trolig når Rafael Benítez avholder pressekonferanse på Melwood klokken 14.30 i dag.

Frustrert Mikel San José
Mikel San José er utlånt til Athletic Bilbao for hele inneværende sesong, men foreløpig har midstopprene kun spilt én obligatorisk kamp for baskerne. Ifølge hans agent er 21-åringen frustrert over situasjonen.
- Hvis det fortsetter slik, må vi spørre om hans situasjon før vintermarkedet. Fremtiden til San José kan være et annet sted, uttaler San Josés agent, Txus Medina, til den spanske sportsavisen AS.