Gerrard mener Reina er verdens beste

Steven Gerrard mener at Jose Reina er verdens beste keeper for øyeblikket. Kapteinen spår ellers en lys fremtid for Jay Spearing.

Steven Gerrard hyller Jose Reina og Jay Spearing i dagens Liverpool Echo. Liverpool-kapteinen er tydelig imponert over Reinas spill den siste tiden.

- Vi er oppriktig glade for at vi har den keeperen som vi har i Liverpool. Etter min mening er Pepe trolig den beste keeperen i verden akkurat nå. Ser man på de kampene vi har vunnet i det siste, så har Pepe spilt en viktig rolle i disse seierene, ved å gjøre viktige redninger på viktige tidspunkt. Han har til og med skapt et par scoringer. Vi vet hvor god han er, og han er definitivt en av verdens beste i sin posisjon, slår Gerrard fast.

Kapteinen spår ellers at Jay Spearing kan spille seg inn på Liverpool-laget med tiden.

- Jeg tror det var en del mennesker som ble overrasket over hvor godt Jay spilte mot Real Madrid, men jeg tilhørte ikke den kategorien. Manageren skal ha kreditt for å gi en ung spiller sjansen i en slik kamp, og Jay tok godt vare på muligheten.

- Jeg ser ham på trening stadig vekk, og han har en god førstetouch, han slår gode pasninger og han gjør ting enkelt. Det var fint å få se ham vise seg frem i en kamp slik som han gjorde mot Real. Han vil aldri skuffe deg, og han vil utvilsomt få flere sjanser i tiden som kommer.