Gerrard og Johnson ute, Aquilani tvilsom

Benitez bekrefter at Gerrard (lyske) og Johnson (legg) mister Fulham-kampen. Johnson ute én uke. Aquilani tvilsom med et virus. Kelly og Riera også uaktuelle. Torres er klar. Skadenytt Fulham.

Liverpool må klare seg uten både Glen Johnson og Steven Gerrard mot Fulham. Gerrard har ikke blitt bra av lyskeskaden han pådro seg på landslagoppdrag, mens Johnson har fått en liten rift i den ene leggmuskelen denne uken.
- Gerrard har fortsatt et problem med lysken, så han kommer ikke til å være tilgjengelig i helgen, utttaler Benítez til Liverpoolfc.tv.

- For øyeblikket jobber han med fysioterapeutene. Han må fortsette å jobbe, og vi skal ta en avgjørelse neste uke på hvordan fremgangen har vært.

- Johnson har en liten rift i leggen, så han vil kanskje være ute én uke.

Alberto Aquliani sliter med et virus, og anses som tvilsom til møtet på Craven Cottage.
- Når det gjelder formen, gjør han det bra. Hans ankel har klart seg bra. Problemet vårt nå er at han har fått et virus, så det vil bli vanskelig for ham å bli tilgjengelig.

- Vi får se i ettermiddag hvordan han føler seg, men han var litt syk i går.

- Han ønsket å spille mot Arsenal, og han var virkelig glad for å reise. Han ønsker å dra og spille mot Fulham, men vi for se hvordan han føler seg.

Liverpoolfc.tv opplyser også at Martin Kelly (ankel) og Albert Riera (hamstring) ikke reiser til London.

Rafael Benítez håper imidlertid at Fernando Torres vil sette sitt preg på kampen på Craven Cottage.
- Han blir bedre. Han har trent og jobber med fysioterapeutene. Vi får se om han er litt bedre denne helgen.  Det er en vanskelig situasjon . Når du spiller kamper, har du ofte ikke mye tid til å bli bra igjen.

Javier Mascherano har sonet ferdig karantenen etter utvisningen mot Manchester United.



Team news Fulham
BBC Sport melder at Simon Davies har en sjanse til å returnere fra en fotskade, men Danny Murphy (ute) er ute. Kagisho Dikgacoi soner siste av tre kampers karantene. Også Paul Konchesky sliter med en kneskade. Andy Johnson (lyske), Dickson Etuhu (kne), Tony Kallio (akilles) og Robbie Stockdale (kne) er alle på skadelisten.