Gerrard rød til 2013

Steven Gerrard har blitt enig med Liverpool FC om en kontraktsforlengelse på to år. Kapteinen vil dermed være bundet til klubben frem til sommeren 2013.

Liverpool FC bekrefter i dag at man har kommet til enighet med klubbkaptein Steven Gerrard om en forlengelse av hans nåværende kontrakt med to år. Det gjenstod to år av den nåværende avtalen.

Liverpoolfc.tv. melder at kapteinen med det aller første vil sette navnetrekket sitt på en ny kontrakt som binder ham til Anfield til sommeren 2013. Altså de kommende drøye fire årene.

- Dette er fantastiske nyheter for klubben, sier manager Rafael Benitez til klubbens offisielle nettsted.

- Steven har igjen vist prov på sin lojalitet, og det var en avtale det var lett å enes om. Så snart vi tilbød ham muligheten til å forlenge kontrakten, takket han ja. Det var ingen problemer i det hele tatt. Han ønsker å bli i klubben hele livet, legger spanjolen til.

- Denne avtalen sender ut en klar melding om at vi beveger oss fremover som klubb. Å vite at vi har en spiller av Stevens kaliber med oss i mange år til, gir både klubben og supporterne et stort løft.

- Han er helt klar en spiller som inspirerer folk rundt seg, og selv om han spiller meget bra for øyeblikket, tror jeg at han fortsatt har sine beste år foran seg, avslutter Benitez.

Nyheten om kontraktsforlengelsen til kapteinen kommer bare to og en halv uke etter at partene startet samtaler omkring temaet. Det skjedde nemlig først etter at manager Rafael Benitez skrev under sin nye langtidsavtale.

Den korte forhandlingstiden indikerer Gerrards sterke ønske om å fortsette i barndomsklubben ut karrieren. Samtidig indikerer det også managerens og eiernes sterke ønske om å beholde klubbens beste spiller.