Gerrard runder 500 kamper

Steven Gerrard står bokført med 499 kamper for Liverpool før lørdagens oppgjør mot Blackburn. Tar snart igjen Kenny Dalglish. Lite sannsynlig med en investering fra Dubai.

Steven Gerrard kommer til å spille sin 500. kamp for Liverpool om han spiller mot Blackburn på Ewood Park lørdag.

29-åringen signerte proffkontrakt i 1997, og er for tiden kontraktsbundet til Liverpool frem til 2013. Han har scoret 124 mål på 499 opptredener for de røde. Lagkapteinen er bare fire nettkjenninger unna en plass på listen blant de ti mestscorende i klubbens historie.

Hans 499 kamper er fordelt på 344 i Premier League, 105 i Europa, 26 i FA-cupen, 20 i ligacupen, 2 i FA Charity/Community Shield og 2 i klubb-VM.

Midtbanespilleren ligger på 13.plass på listen over spillere med flest kamper for klubben, men har 97 kamper færre enn Jamie Carragher. Det vil gå ytterligere 49 kamper før Gerrard er inne på topp 10. Neste foran ham på listen er Kenny Dalglish, som spilte 515 kamper for Liverpool. Ian Callaghan ligger på 1.plass med sine 857 opptredener.

Lite sannsynlig med investering fra Dubai
Dubai International Capital har tidligere vist interesse for et mulig oppkjøp av Liverpool FC. Nå ser det nærmest utelukket ut at en investering kommer fra den kanten, skriver Sportspro Media. Finanskrisen har nå rammet Dubai. Emiratet har bedt om å få utsette betalingene på sin gjeld på 59 milliarder dollar (325 milliarder kroner) i seks måneder. Sentralbanken i De forente arabiske emirater har utstedt nødkredittfasiliteter til banker i regionen.