Gerrard tilbake i rettssalen

Steven Gerrard må i dag nok en gang møte i retten, i forbindelse med nattklubb-bråket i Southport i desember. Ryan Flynn med sent innhopp for Wrexham.

Steven Gerrard vil være tilbake i retten igjen i dag, der han vil stå tiltalt for slagsmål i forbindelse med nattklubbepisoden på Lounge Inn i Southport i romjulen. Liverpool-kapteinen vil møte i retten sammen med de seks andre tiltalte i saken.

Episoden skal som kjent ha skjedd i forbindelse med at Gerrard vare ute sammen med kamerater for å feire 5-1 seieren over Newcastle. Discjokey Marcus McGee (34) skal ha mistet en tann og måtte sy kutt i ansiktet etter bråket som oppstod på nattklubben.

Gerrard var opprinnelig også tiltalt for overfall, men den delen av tiltalen ble frafalt da han møtte i retten for et par uker siden.

Det er ventet at Gerrard vil erklære seg ikke skyldig etter tiltalen, når han står ansikt til ansikt med dommer Henry Globe i Liverpool Crown Court i dag.

Sent innhopp for Flynn
Liverpools utlånte midtbanespiller, Ryan Flynn, kom inn fra benken i det 84.minutt i Wrexhams hjemmekamp mot Barrow i går kveld. Dessverre for Flynn utliknet gjestene til 1-1 tre minutter på overtid.