Gerrard tilbake mot Boro?

Steven Gerrard kan være tilbake mot Middlesbrough. Fernando Torres kan også miste Sunderland-kampen. Ligaen fortsatt viktigst. Liverpool kan knappe inn seks poeng på Man Utd.

Fernando Torres pådro seg en ankelskade mot Real Madrid, og spissen ankom i går Merseyside med en beskytteslesstøvel rundt den skadede ankelen. Benítez tror ikke Torres er tilbake før returoppgjøret mot Real Madrid.
- Jeg forventer ikke at Fernando spiller mot Middlesbrough. Men jeg forventer å ha ham tilbake til andre kamp mot Real om 14 dager, sier Benítez.

Steven Gerrard fikk et kort innhopp mot Real Madrid. Kapteinen var tilbake etter å ha vært ute med en hamstringskade i tre uker, og kanskje er han med fra start mot Middlesbrough.
- Det er en god sjanse for at Steven Gerrard vil kunne spille mot Middlesbrough. Vi var ikke klare til å ta en sjanse med hans hamstring før i de siste minuttene i Madrid, legger Rafa til.

Sannsynligvis får vi mer informasjon om skadesituasjonen til Torres og Gerrard utover dagen. Rafael Benítez avholder sin pressekonferanse klokken 14.30 på Melwood.

Liverpool ligger syv poeng bak Manchester United i Premier League, og har nå sjansen til å knappe inn seks poeng. Anfield-klubben møter Middlesbrough i morgen og Sunderland på tirsdag. Manchester United skal ikke i aksjon i ligaen før på onsdag. Søndag spiller Alex Fergusons menn ligacupfinale.

Liverpool har et glimrende utgangspunkt før returoppgjøret mot Real Madrid, men Fabio Aurelio påpeker at laget har flere ligakamper før den tid.
- Vi må ikke glemme at vi har veldig viktige kamper i Premier League før Real kommer til Anfield. Vi har fremdeles en målsetting i den turneringen også. Det er nesten to uker før vi møter Real igjen. Vi håper å vinne alle våre ligakamper før den tid. Premier League er fortsatt målet.

- Tittelen blir vanskeligere etter at vi spilte uavgjort mot Manchester City på søndag. Men la oss vente og se hvordan situasjonen er etter vår neste to kamper, fortsetter Rafael Benítez.

- Vi har en reise til Middlesbrough på lørdag og så Sunderland på Anfield tirsdag. Hvis vi kan vinne begge de kampene, vil det virkelig løfte oss.

- Deretter har vi en uke uten kamper grunnet neste runde i FA-cupen, før vi møter Real Madrid hjemme (10.mars).