Gerrard tror at to kjøp kan være nok

Steven Gerrard mener at to forsterkninger foran neste sesong kan være nok til at Liverpool vinner ligaen 2009/10. Kapteinen håper på flere kamper sammen med Torres neste sesong.

Steven Gerrard håper å videreutvikle samarbeidet med Fernando Torres neste år, og tror at to nye kjøp vil være nok til at Liverpool skal være med å kjempe om ligamesterskapet også sesongen 2009/10.

Gerrard og Torres har på grunn av skader kun startet 13 ligakamper sammen denne sesongen. Til sammen har de gjort 16 mål på disse 13 kampene. Scouseren tror ikke Liverpools tropp er langt unna å være perfekt nå.

- Vi har tatt enorme skritt i riktig retning denne sesongen. Fremgangen har vært stor. Men jeg tror enhver tropp, uansett hvor mye suksess man har oppnådd, trenger å styrkes og endres, sier Liverpool-kapteinen til Press Association.

- Jeg tror ikke vårt lag trenger så mange forandringer, ettersom spillerne vi har i troppen er veldig gode. Kan vi få inn et par nye spillere som kan styrke stallen, så ønsker vi dem selvsagt velkommen, legger han til.

- Det har vært frustrerende at jeg og Torres ikke har fått mer tid sammen på banen denne sesongen. Neste sesong blir det viktig at vi begge holder oss skadefri, slik at vi gir Liverpool en god mulighet til å oppnå suksess. Vi føler at når vi begge er skadefri og i form, så er vi i stand til å skape problemer for alle forsvarere og lag.

- Jeg ønsker ikke å virke overlegen, men vi har selvtillit og når vi er på banen begge to kan vi vinne fotballkamper. Når Torres er i toppform, tror jeg ingen vil bestride at han er den beste spissen i verden. Det har vært frustrerende at han har vært skadet så mye. Når vi begge er skadefri og spiller sammen, så gjør vi mange mål.

West Hams midtbanespiller Mark Noble er blant dem som mener at Steven Gerrard fortjener et ligagull. Noble byttet trøye med Gerrard etter gårsdagens kamp på Boleyn Ground.

- Han er den beste, er han ikke? Jeg synes det er soleklart. Selv om han får mye skryt, får han ikke nok i mine øyne. Han blir betegnet som en av de beste i Europa med målene han scorer. Slik han spiller for Liverpool, vil jeg si han er den beste, uttaler Noble.

- Han har vært lojal mot klubben sin i alle disse årene. Store klubber har vært interessert i ham, men han har forblitt lojal mot Liverpool. Jeg håper virkelig han og Liverpool vinner ligatittelen.

- Alle ønsker å bli like god som ham. Han har en fantastisk fotballhjerne, i tillegg til å være en atlet. Han er sterk, gjennombruddshissig og rask. Han har alt. Kan jeg komme i nærheten av å bli like god som ham, vil jeg være fornøyd.