Gerrard ute i tre uker

Liverpool FC bekrefter at Steven Gerrard fikk en rift i venstre hamstring mot Everton i går, og forventes å være på sidelinjen i cirka tre uker.

Steven Gerrard må regne med et skadeopphold på cirka tre uker etter at han fikk en rift i venstre hamstring mot Everton. Dette bekrefter Liverpool FC nå i ettermiddag. Midtbanespilleren forlot gressmatta allerede etter 16 minutters spill i gårsdagens kamp på Goodison Park.
- En MR-undersøkelse i dag bekrefter en rift i hamstringen i Stevens venstre ben. Han vil være ute av spill i omtrent tre uker, sier en klubbtalsmann til Liverpoolfc.tv.

Dermed ryker definitivt Portsmouth-kampen på lørdag og privatlandskampen mot Spania på onsdag. Deretter er det et lite spilleopphold grunnet 5. runde i FA-cupen, og Liverpool har derfor ikke kamp før Manchester City gjester Anfield 22. februar. Da kan Steven Gerrard være tilbake, og det vil i så fall passe fint i og med at Xabi Alonso må sone karantene i nettopp det oppgjøret.  Midtuken etter spilles første åttendedelsfinale mot Real Madrid, og alle krysser fingrene for at kapteinen definitivt rekker kampen på Santiago Bernabeu.