Gerrard ute mot Arsenal

Steven Gerrard slo opp igjen lyskeskaden sin under mandagens trening på Stamford Bridge, og Liverpool-kapteinen vil ikke være i stand til å spille mot Arsenal. Hull-kampen også i fare.

Liverpool har fått et skudd for baugen i kampen om ligagullet, ettersom Steven Gerrards skadeproblemer er verre enn først antatt. Kapteinen satt på benken i kampen mot Blackburn forrige helg, og man trodde han kunne spille tirsdagens kamp mot Chelsea - men den gang ei. I den kampen var ikke Gerrard en gang på benken. Årsaken til dette viser seg nå å være at han slo opp igjen lyskeskaden sin under mandagens trening på Stamford Bridge. Gerrard mister nå den svært viktige kampen mot Arsenal, melder både The Times og The Guardian.

Scouseren må nå belage seg på 7 til 10 dager på sidelinjen. Han gikk gjennom en scan da han kom tilbake til Merseyside, og fikk i går beskjeden om at han kommer til å miste kampen mot Arsene Wengers formsterke menn. En kamp han utvilsomt vil bli savnet i.

- I treningsøkten før Champions League-møtet med Chelsea slo Gerrard opp igjen lyskeskaden han har slitt med en stund nå. En scan har senere bekreftet den første diagnosen, som sier at han vil være ute i 7 til 10 dager. I mellomtiden vil Gerrard fortsatt undergå intensiv behandling på Melwood, siteres en talsmann for Liverpool FC.

Gerrard risikerer også å måtte stå over bortekampen mot Hull neste lørdag. The Guardian skriver at Liverpool-kapteinen har spilt med lyskeskaden i flere uker, men han har nå fått klar beskjed om at han må hvile for å få leget skaden ordentlig.