Gerrard vil til Roma

Steven Gerrard vil gjerne bli den neste Liverpool-kapteinen som løfter det gjeveste e-cuptrofeet i Roma. Avram Grant prøvde å hente Fernando Torres til Chelsea.

Steven Gerrard ønsker å bli den tredje Liverpool-kapteinen som løfter det gjeveste e-cuptroffet i Roma. De røde vant Serievinnercupen på Stadio Olimpico   1977 og 1984. 28-åringen vil svært gjerne til en ny finale.
- Roma har mye å gjøre med denne klubbens historie. Målet er å tilføre historien noe. Vi ønsker å bli dem som kommer tilbake til Roma og klarer det igjen. Vi husker de magiske kveldene da Liverpool vant der tidligere, sier Gerrard til Daily Mail.

- Jeg ønsker å vinne Champions League på nytt. Alle så hvor mye turneringen betydde for megd a jeg løftet trofeet i 2005.

- Det var den beste kvelden i mitt fotballiv.

Avram Grant forsøkte å hente Torres
Avram Grant avslører at han forsøkte å hente Fernando Torres til Chelsea. Grant ble ansatt som fotballdirektør i Chelsea juli 2007, men tok senere over som manager etter Jose Mourinho. Israeleren fikk fyken sommeren 2008.
- Fernando Torres og Steven Gerard jobber briljant sammen. Selv når Torres ikje er på sitt beste, kan han likevel lage et flott mål ut av ingenting, sier Grant til Daily Mail.

- Han er en av de beste spissene jeg noen gang har sett, og jeg forsøkte veldig hardt å få ham til Chelsea.