Gillett på frierferd i Saudi-Arabia

George Gillett er i ferd med å gjennomføre en skikkelig frierferd i Saudi-Arabia, i jakten på investorer til Liverpool FC. Sunderland-manager Steve Bruce forventer hard motstand.

George Gillett er på en skikkelig sjarmoffensiv i Saudi-Arabia, hvor han åpenbart frir til lokale investorer med Prins Faisal i spissen, og Liverpool-eieren har blant annet latt seg intervjue av lokale medier.

På spørsmål om hans forhold til investeringsgruppen F6 svarte Gillett som følger:

- Det er fortsatt tidlig i prosessen, men vi er entusiastiske i forhold til utviklingen av unge spillere i Saudi-Arabia. Jeg kan ikke se noe annet en positive resultater.

På oppfølgingsspørsmål om hvilke fordeler Liverpool FC håper å oppnå gjennom disse samtalene svarte han:

- Det vet vi ikke ennå. Vi håper selvsagt at Liverpool kan dra nytte av dette. For eksempel gjennom å identifisere fremtidige spillere. Vi prøver å bli den beste klubben i verden, og relasjoner som dette kan øke våre muligheter.

Steve Bruce om Liverpool
Sunderland-manager Steve Bruce uttaler seg i dag om lørdagens kamp mot Liverpool til Sunderlands offisielle nettsted.

- Når lag som Manchester United, Liverpool og Chelsea kommer til byen, tenker du at dette er lagene du ønsker å spille mot. Våre fans ønsker å se oss utfordre dem, og vi må sørge for å yte vårt beste, sier han.

- Liverpool fremstår alltid som godt organiserte på bortebane, og de er et veldig, veldig godt lag. De er vanskelige å slå når de gjester andre lag. Vi ser frem til utfordringen, og håper å spille like bra som vi gjorde mot Manchester United i forrige kamp.

- Spillere som Gerrard og Torres er verdensklasse, men Liverpool har også en rekke andre veldig, veldig gode spillere. For eksempel Dirk Kuyt, som jeg selv forsøkte å kjøpe for noen år siden. De har noen fantastiske spillere som det oser kvalitet av.

- Det er alltid vanskelig mot storklubbene, men klarer vi å spille som på Old Trafford, så har vi en god mulighet. Hadde vi fått med oss fire poeng fra to strake kamper mot Manchester United og Liverpool ville det ha vært helt utrolig.