Gillett tilbakeviser overtakelsessamtaler

Gillett tilbakeviser at samtalene med F6 handlet om annet enn akademier og NASCAR. Prins Faisal ikke bare interessert i å slette gjeld, men vil ta klubben fremover. Mulig investering flere måneder unna.

George Gillett tilbakeviser at lørdagens møte med prins Faisal bin Fahd bin Abdullah al-Saud i investeringsselskapet F6 handlet om investering i Liverpool FC eller oppkjøp av Gilletts eierandel i klubben.
 - Vi hadde et vidunderlig møte med dem på lørdag. De var imponert over klubben, men akademiene i Saudi-Arabia og Nord-Afrika og deres mulige involvering i NASCAR-lignende løp i Midtøsten var de eneste punktene på agendaen, uttaler Gillett til thesportbriefing.com.

- Vi har tatt fatt på en perioden med eksklusive samtaler angående muligheten for å introdusere NASCAR-lignende løp i Midtøsten, men den skriftlige overenskomsten dekker ingenting annet.

 Barry Didato, direktør i F6, sier at de utforsker nye kommersielle muligheter med Liverpool, men at samtalene ikke involverer en umiddelbar investering i klubben. En mulig transaksjon kan være flere måneder unna.
- Når det gjelder investering i Liverpool kan det være langt unna. Mange har trukket slutninger, men en mulig investering kan være flere måneder unna, sier Didato.

- Avtalen som ble signert (i helgen) lar døren stå åpen for en mulig fremtidig investering i Liverpool, men det er opplagt ikke fokus.

Didato påpeker at de ikke har hatt samtaler med Hicks.
- George har en kompanjong der og har sine egne saker å jobbe med. Herr Hicks vil også ha sine egne saker, og vi er ikke sikre på hva han ønsker å gjøre.

- En annen sak er klubbens gjeld (cirka £245M). Prins Faisal vil ikke komme med investeringskapital bare for å rydde opp i balansen. Han ønsker å bruke penger for å få klubben videre. Det vil være langsiktige penger.

Prins Faisal skal være villig til å kjøpe en minoritetsandel.
- Hans Høyhet er åpen for alt. Han er åpen for å bli minoritetseier, men har en positiv innstilling overfor varemerket og institusjonen Liverpool, forteller Didato.

- Hans Høyhet må bli invitert av George, og det må være til riktig tidspunkt for George. Det må være felles visjon mellom alle parter.