Glad for å være tilbake i Tottenham

Robbie Keane uttaler at han er glad for å være tilbake på White Hart Lane. Landslagsoppdrag for Dani Pacheco og Thomas Ince.

Robbie Keane uttaler til Tottenhams offisielle nettside at han er glad for å være tilbake på White Hart Lane etter .
- Å kommer tilbake til Spurs var en lett avgjørelse å ta fordi det er mitt hjem. Først i forhold til klubben, men også huset mitt er i området, og alt er lagt opp slik at jeg kan komme rett tilbake.

- Jeg er glad for å være tilbake i en klubb jeg har veldig sterke følelser for etter å ha tilbrakt seks fantastiske år her.

- Det hadde vært vanskelig for meg å skulle ha gått et annet sted.

- Det er merkelig hvordan fotballen fungerer noen ganger, og situasjoner kan snu seg fort, men jeg kan forsikre supporterne om at jeg skal gi alt for å være sikker på at denne klubben blir i Premier League.

- Jeg kommer tilbake til en fantastisk klubb med fantastiske spillere. Jeg er veldig begeistret for dette nye kapittelet i min karriere, selv om det ikke føles som om det forrige kapittelet egentlig er avsluttet.

- Det var en vanskelig tid for meg på Liverpool, men det er ingen poeng å dvele ved det.


Pacheco på Gran Canaria
Dani Pacheco er med i troppen hos Spania U18 til firenasjonersturneringen Copa del Atlántico som arrangeres på Gran Canaria. Spania skulle ha møtt Nord-Irland i Vecindario i dag, men nord-irene har måttet trekke seg fra turneringen grunnet snøkaos på Heathrow. I morgen møter Spania et regionslag fra Kanariøyene i Maspalomas, før turneringen avsluttes mot Tyskland på Estadio Gran Canaria i Las Palmas på fredag.

Thomas Ince til Algarve
Kantspilleren Thomas Ince er for første gang innkalt til det engelske U17-landslaget. Han reiser med England til Portugal for deltagelse i Algarve-turneringen. England møter Portugal i Albufeira lørdag 21.februar, Frankrike i Lagos søndag 22.februar og Israel i Ferreiras tirsdag 24.februar.