Glen Johnson første sommerkjøp?

Daily Mail tror at Glen Johnson kan bli Rafael Benítez' første sommerkjøp. The Mirror hevder at Barcelona har tilbudt Samuel Eto'o i bytte med Javier Mascherano. Bud på Alvaro Negredo?

Tabloidavisene kjører som vanlig hardt på med overgangsrykter på denne tiden av året. Daily Mail hevder at Rafael Benítez jobber med å finansiere et kjøp av Glen Johnson, og håper å kunne offentliggjøre høyrebacken som sitt første sommerkjøp i løpet av få dager.

Manchester City og Bayern München har også kommet med henvendelser på Johnson, men Chelsea sies å være Liverpools hardeste konkurrent etter å ha fått et bud på £17M akseptert av Portsmouth. 24-åringen skal foretrekke Liverpool fremfor sin tidligere arbeidsgiver. Finansieringen skal være Benítez' største hodebry, men Portsmouth skylder visstnok Liverpool £7M etter Peter Crouch' overgang. Ifølge rapportene er Portsmouth-spilleren nå Benítez' hovedmål på overgangsmarkedet.

The Mirror påstår at Barcelona har tilbudt Samuel Eto'o i bytte med Javier Mascherano. Eto'o har ett år igjen av sin kontrakt med katalanerne, og har ikke kommet til enighet om en forlengelse. Benítez insisterte tidligere i uken på at Mascherano ikke er til slags, selv for £50M.

The Mirror hevder at Rafael Benítez har kommet med et bud på £6M for Real Madrid Alvaro Negredo, men vil møte kamp fra Valencia. Økonomisk skakkjørte Valencia ønsker Negredo som en del av en avtale som sender David Villa til Santiago Bernabeu. Negredo ble solgt fra Real Madrid til Almería i 2007, men den spanske hovedstadsklubben har benyttet opsjonen på å kjøpe spilleren tilbake for £4M.