God start for McMahon

John McMahon fikk en god start som reservelagets manager da laget hans vant 4-1 over Aberystwyth Town i ettermiddag. Nathan Eccleston (bildet) scoret et av målene.

Vincent Wejl, Gerardo Bruna, Nathan Eccleston og Ryan Crowther scoret målene i kampen som markerer 125-årsjubileumet til den walisiske klubben Aberystwyth Town.

Kampen var John McMahons første etter at han overtok ansvaret for reservelaget etter Gary Ablett.

Fem av spillerne som startet kampen var tilknyttet akademiet siste sesong. Både Lauri Dalle Valle, David Amoo, Nathan Eccleston, Christopher Buchtmann og Andre Wisdom var alle i aksjon i Wales i ettermiddag.

Finske Dalla Valle måtte forlate banen etter 35 minutter på grunn av skade.

Aberystwyth Town tok ledelsen da Liverpool-fan Sion James satte pannebrasken til en corner.

Den nederlandske vingen Wejl utliknet da han gjorde hele jobben selv og lurte to forsvarsspillere og scoret et kjempemål.

Etter et supert forarbeid av Nathan Eccleston (bildet til høyre) ga Gerard Bruna Liverpool-reservene ledelsen 2-1, før Nathan selv økte til 3-1 like før pause. 18 år gamle Eccleston, som tidligere i sommer ble overført til Melwood.

I andre omgang ble det gjort en hel del bytter og en av de som kom inn etter pausen, Ryan Crowther, fastsatte litt ut i omgangen resultatet til 4-1 i Wales.