Gode omen for Torres og Reina

Pepe Reina har aldri tapt en kamp i FA-cupen. Fernando Torres har ikke opplevd å tape mot Everton. Begge satser på å beholde statistikken etter kveldens kamp.

Både Pepe Reina og Fernando Torres håper at statistikken holder seg når Liverpool møter Everton til omkamp i FA-cupens 4.runde på Goodison Park i kveld. Reina har ennå ikke vært med å tape en FA-cupkamp for Liverpool etter overgangen fra Villarreal sommeren 2005. Torres har så langt ikke tapt et Merseyside-derby.
- Det er sant at Liverpool ikke har tapt mot Everton etter at jeg kom hit, men det betyr ingenting i denne kampen, uttaler Torres til Liverpool Echo.

- Det ville vært fantastisk om vi kunne holde den rekken gående fordi det ville bety mye å komme til neste runde. Men vi vet at vi må jobbe hardt for at så skal skje.

- Vi ønsker å avansere i cupen. Dette er et annet mål for oss. Det vil bli vanskelig å beseire Everton, men vi skal gjøre vårt beste. Vi vet at det vil bli fantastisk for fansen vår dersom vi klarer å slå Everton på Goodison.

Forrige gang Torres besøkte Goodison Park scoret han begge målene i en 2-0-seieren.
- Det var en fantastisk dag for meg forrige gang jeg spilte i et lokaloppgjør på Goodison Park. Jeg var heldig som fikk score to mål, og vi vant kampen. Det var et godt øyeblikk for oss.

- Goodison er en god bane, og den har en spesiell atmosfære på derbydager. Jeg ser frem til å spille der igjen.

- Uheldigvis kunne vi ikke slå Everton de to seneste gangene vi har spilt mot dem hjemme.

- Vi vet at de vil bli enda farligere på hjemmebane foran egne fans, men vi vet også at vi får en ny mulighet til å vinne.

Pepe Reina kom til Liverpool sommeren 2005, og han var med å vinne FA-cupen i Cardiff i sin første sesong. I verken 2007 eller 2008 spilte spanjolen i FA-cupen. Jerzy Dudek voktet målet da Arsenal nettet tre ganger i 2007. Charles Itandje var burvokter da Barnsley sjokkerte på Anfield forrige sesong.
- Det er en merkelig situasjon fordi kampen mot Everton på Anfield i forrige uke var min første opptreden i FA-cupen siden vi vant trofeet mot West Ham i 2006, uttaler Reina.

- Jeg har sagt mange ganger at jeg ønsker å være involvert hvert eneste minutt i hver eneste kamp, men jeg forstår at vi har en annen keeper i Diego Cavalieri. Han fortjener også å få en sjanse.

- I den forrige kampen bestemte manageren at det var det beste for laget at jeg burde spille. Vi alle respekterer managerens avgjørelse.

- Det er sant at jeg ikke har opplevd tap i FA-cupen, og forhåpentligvis fortsetter det slik på Goodison.

Det endte 1-1 på Anfield for halvannen uke siden. Reina innrømmer at de røde ikke spilte på sitt beste da.
- Vi ønsket å vinne forrige kamp. Vi var skuffet fordi vi ikke klarte det, men oppgjøret er fortsatt åpent. Vi stoler på oss selv til å gå videre til tross for at omkampen er på Goodison.

- Lokaloppgjør er alltid annerledes, og de blir enda mer spesielle når de kommer i cupen. Vi må sørge for at vi er forberedt.

- Vi har bare hatt et godt resultat mot Chelsea, og det var viktig for vår selvtillit. Forhåpentligvis kan vi ta dette med oss til kampen mot Everton.

- Vårt mål i starten av sesongen var å forsøke og vinne en turnering vi deltar i, og FA-cupen er én av dem.

Kampen på Goodison Park har avspark klokken 21.10, og overføres direkte på Viasat Sport i Norge, Viasat Fotboll i Sverige og Kanal 5 i Danmark.

Vi følger oppgjøret også her på Liverpool.no, med fortløpende kampreferat, rapporter og spillervurdering. Ønsker du å få tilsendt lagoppstilling og scoringvarsel på SMS, send LFC LIVE START til 2180.