Grei start for reservene

Liverpools reservelag har startet International Cor Groenewegen Toernooi i Nederland med to seirer og ett tap, og ligger på 2.plass i gruppen før de to siste gruppespillskampene på mandag.

Liverpool reservelag ligger på 2.plass i sin gruppe etter første spilledag i International Cor Groenewegen Toernooi i Nederland.

Gary Abletts mannskap åpnet med 4-0-seier mot AZ Alkmaar, som virker å være gruppens svakeste lag. Daniel Pacheco (2), Lauri Dalla Valle og Victor Palsson gjorde målene.

Deretter sto Belenenses for tur. Portugiserne tok ledelsen med et skudd fra kanten av 16-meteren. Ikke lenge etter utlignet Lauri Dalla Valle på en heading etter fremspill fra Emmanuel Mendy. Før pause var igjen Belenenses foran i målprotokollen. I 2.omgang vartet begge opp med godt spill, men ingen av lagene maktet å finne veien til nettmaskene. Liverpool tapte dermed 1-2.

I den tredje kampen vant reservene 2-0 mot FC Køpenhavn. Daniel Pacheco, med et skudd fra egen banehalvdel, og Alexander Kacaniklic gjorde målene.

På mandag venter oppgjør først mot FC Utrecht før gruppeleder FC Twente/Heracles står på motsatt banehalvdel. De to beste lagene i hver av de to gruppene går videre til semifinaler. De andre lagene spiller plasseringskamper, der treerne i hver gruppe møtes. Det samme gjør firerne, femmerne og sekserne.

Turneringen er stort sett åpen for spillere født etter 1.1.1990, men det er også lov å benytte tre spillere født etter 1.1.1989. Kampene spilles over 2x20 minutter.