Guardiola vil fortsatt ha Mascherano

Pep Guardiola skal ha Javier Mascherano øverst på listen over spillere han ønsker i ankerrollen på midtbanen. Sjefsfysioterapeut til Morecambe.

Ifølge tabloidavisen Daily Mail har Pep Guardiola fortalt sine overordnede at han fremdeles ønsker Javier Masheranos tjenester.

Barcelona har følt at en overgang for Argentinas landslagskaptein har blitt vanskelig etter salget av Xabi Alonso, men Guardiola møtte teknisk direktør Txiki Begeristain, fotballdirektør Rail Sanllehi og visepresident Raafel Yuste på Four Seasons hotell i Seatle onsdag morgen etter 4-0-seieren mot Seattle Sounders. Der skal Barcelona-treneren ha fortalt at Argentinas landslagkaptein fortsatt er hans ønske nummer en på listen over spillere til å bekle ankerrollen.

Guardiola skal selv ha vært i kontakt med 25-åringen, og han vil gjerne hente to av Mascherano, Shakthtar Donetsk-forsvarer Dmitro Chygrynskiy og Valencia-vingen Juan Mata.

Benítez vil motsette seg ethvert forsøk på klubbskifte, og har tidligere uttalt at Mascherano er verdsatt til £40M-£50M.

Sjefsfysioterapeut til Morecambe
Simon Farnworth er utnevnt til Morecambes nye fysioterapeut. 45-åringen kommer fra jobben som sjefsfysioterapeut på Liverpools ungdomsavdeling i Kirkby. Der tilbrakte han elleve år.
- Jeg hadde en flott tid i Liverpool. Jeg lærte mye, men nå ser jeg frem til utfordringen i Morecambe, sier Farnworth til The visitor.