Hamann advarer mot å sparke Rafa

Liverpool-legenden Dietmar Hamann mener Rafael Benitez er riktig mann til å få skuta på rett kjøl igjen. Danny Murphy mister trolig Fulhams kamp mot Liverpool.

Dietmar Hamann, som for tiden er involvert som hjelpetrener for Liverpool U16, er ikke i tvil om at Rafael Benitez er riktig mann til å lede Liverpool FC uten av krisen som klubben nå befinner seg i.

- Benitez er rette mann for jobben. Hans CV er utmerket, og han har bevist at han vet hva som kreves for å vinne trofeer. Klubben har vært i lignende situasjoner også tidligere, og nå må fansen støtte manageren, uttaler tyskeren til BBC Sport.

- Det er bare en måte å komme seg ut av problemene på, og det er å vinne fotballkamper og få tilbake selvtilliten, legger han til.

- Når spillere som Gerrard og Torres er ute med skader er det vanskelig å erstatte dem. Alle lag ville slite om de mistet de to.

- Dette er kanskje ikke det perfekte tidspunkt å møte Manchester United på, ettersom du ønsker å spille mot topplagene når du er i toppform. Men United kommer fra en tøff kamp i Moskva, og vil ha en dag mindre å hente seg inn på.

Murphy ute mot Liverpool?
Fulham-manager Roy Hodgson uttaler til Fulhams offisielle nettsted at lagkaptein Danny Murphy er uaktuell til klubbens kommende kamper, etter at den tidligere Liverpool-spilleren pådro seg en kneskade i kampen mot Hull mandag kveld.

- Danny Murphy føyer seg inn i rekken av spillere vi har på skadelista. Dessverre ble han skadet i kampen mot Hull mandag kveld. Vi undersøker fortsatt skaden, og håper den ikke er så veldig alvorlig. Men den er alvorlig nok til å holde ham utenfor i noen kamper framover. Vi er heldige om han er tilbake på banen før det neste landskampavbrekket. Vi håper at han slipper unna operasjon, siteres Hodgson.

Liverpool gjester Craven Cottage lørdag 31.oktober.