Hammill grubler over fremtiden

Adam Hammill er spent på hva fremtiden vil bringe. Drømmen er å få fast plass i Liverpools førsteellever, men 21-åringen utelukker heller ikke en fremtid i utlånsklubben Barnsley.

Rafael Benitez vil ha det avgjørende ordet når Adam Hammills fotballfremtid skal stakes ut etter sesongslutt. Selv kan vingen tenke seg å forsette karrieren i utlånsklubben Barnsley neste sesong. Men først vil han ha en samtale med Liverpool-manageren.

- Jeg trives virkelig med fotballen vi spiller i Barnsley, og dette er en flott mulighet for meg. Jeg kunne ikke ha bedt om et bedre låneopphold, uttaler Hammill til Sheffield-avisen The Star.

- Jeg har to år igjen av min kontrakt med Liverpool, men dersom jeg fikk sjansen til å fortsette i Barnsley vil jeg så visst vurdere dette seriøst.

- Liverpool er i knallform for øyeblikket, og jeg vet det blir tøft å komme på laget der. Men det er hva jeg håper på en dag. Hvem vet om det vil skje neste sesong. Jeg får reise tilbake til Liverpool når sesongen er over, og høre hva Rafa har å si.

Hammill var tilbake i trening hos Barnsley i slutten av forrige uke, etter at en skade i høyre ankel holdt ham ute av rødtrøyenes kamp mot Derby. Nå satser han på å spille seg inn på laget igjen så fort som mulig.

- Det var viktig å ikke komme tilbake i trening igjen for tidlig, slik at ankelen ble verre. Jeg fikk gode råd av fysioterapeuten, og vi bestemte oss for at det beste var å ta en pause. Nå ønsker jeg bare å komme inn på laget igjen, men det blir hardt etter den gode innsatsen mot Derby. Vi står foran en meget viktig kamp mot Nottingham Forest, og jeg ønsker å spille i den. Tre poeng står på spill, og vi vil gjøre alt for å ta dem. Klarer vi å slå Forest, vil det være av stor betydning for oss i nedrykkstriden. Vi vet vi må vinne så mange kamper som mulig.